Contribucions externes
Aquest any el TERMCAT ha continuat treballant en la línia del treball col·laboratiu per incloure en les bases de dades del Centre fitxes terminològiques de qualitat elaborades per altres organismes i particulars, amb la voluntat de cobrir els buits de terminologia detectats en les bases de dades públiques del TERMCAT i, fonamentalment, per anar teixint una xarxa de col·laboració amb altres sectors implicats en terminologia catalana.
![]() |
||
Societat Catalana d’Estudis Jurídics. Institut d’Estudis Catalans | Diccionari jurídic (ampl. 2021) | 48 |
Xarxa Vives d’Universitats | Nomenclatura de la gestió universitària, 4a ed. | 120 |
Departament de Territori i Sostenibilitat. Generalitat de Catalunya | Diccionari de ports i costes | 1.763 |
Departament de Territori i Sostenibilitat. Generalitat de Catalunya | Vocabulari d’hidrologia subterrània | 2.543 |
Jordi García Soler | Diccionari de brànding verbal | 528 |
Martí Nadal i Assumpció Moret | Noms comuns de malalties de plantes | 788 |
Manuel Pérez Saldanya | Diccionari de lingüística | 3.886 |
Classificació general de les àrees temàtiques
La classificació temàtica general és l’eix sobre el qual el TERMCAT fonamenta la gestió terminològica de les seves bases de dades i, també, el punt de referència per a l’etiquetatge dels seus continguts.
Continuació dels treballs de revisió i actualització de la classificació temàtica general
Aquest any s’ha treballat en la revisió de l’estructuració temàtica de l’àrea dedicada a l’alimentació i la gastronomia. Igualment, s’ha dedicat una especial atenció a la identificació de continguts terminològics disponibles que temàticament podien ser d’interès per a la consulta des del nou portal Ciències de la Terra (vegeu l’apartat Canals sectorials).